Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Οι αθόρυβοι εργάτες του ποδοσφαίρου

Είναι γνωστό στο ευρύ κοινό ότι οι επιτυχείς ολοκληρώσεις των αθλητικών δραστηριοτήτων οδηγούνται σε αίσιο πέρας, τόσο από τη συμβολή του συνόλου των μελών της οργανωτικής επιτροπής, όσο ιδιαίτερα και από τους … αθόρυβους εργάτες, οι οποίοι χωρίς φειδώ και κόπο εργάζονται άοκνα και μάλιστα σε υπέρμετρο βαθμό για την επιτυχία του εγχειρήματος.

Το τελευταίο διάστημα δύο άνθρωποι της οικογένειας της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ, ο αναπληρωτής γεν. γραμματέας και αναπληρωτής ταμίας της Ε.Π.Σ.Π. Ηρακλής Δασιόπουλος και το μέλος της τεχνικής επιτροπής μικτών ομάδων της ένωσης Ανδρέας Παπανικολάου θεωρούμε ότι η αθλητική Κατερίνη και η Πιερία γενικότερα τους οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Και αυτό γιατί αθόρυβα και θυσιάζοντας για πολλές μέρες τον προσωπικό τους χρόνο, συνέβαλαν στην καθόλα επιτυχία των δύο διεθνών συναντήσεων της Εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων με Σουηδία και Τουρκία αντίστοιχα, συναντήσεις οι οποίες όπως είναι γνωστό φιλοξενήθηκαν στην Πιερική πρωτεύουσα.

Καθοριστική ήταν επίσης η προσφορά τους στην πρόσφατη τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων παίδων-νέων 2013-2014 που ολοκληρώθηκε τη Μεγάλη Εβδομάδα στο Α΄ Δ.Α.Κ. Κατερίνης με συμμετοχή 180 νεαρών ποδοσφαιριστών από όλη τη χώρα.

Πέρα των επαίνων που απέσπασε η Ε.Π.Σ.Πιερίας από όλους, οφείλουμε να συγχαρούμε επιπρόσθετα τους δύο αγνούς φιλάθλους τον Ηρακλή Δασιόπουλο και τον Ανδρέα Παπανικολάου για τη συμβολή τους στην επιτυχία των αξιόλογων αθλητικών εκδηλώσεων. Το Πιερικό ποδόσφαιρο μπορεί να νοιώθει ικανοποιημένο για την οργανωτική ικανότητα των ανθρώπων που το εκπροσωπούν.

Π.Χ.