Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Πρόσκληση σε συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής 26.05,2015

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής καλεί τα μέλη της Επιτροπής σε τακτική συνεδρίαση που θα γίνει στις 26/​05/​2015, ημέρα της εβδομάδας Τρίτη και ώρα 14:00 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Δίου – Ολύμπου, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:


  1. Έγκριση ή μη πρακτικού δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης 200τ.μ. μέσα στο πάρκο Λιτοχώρου «ΚΑΤΟΥΝΙΑ», (τοποθέτηση ψυχαγωγικών παιχνιδιών για παιδιά). (εισήγηση κ. Πουρπουτίδου Δόμνα).
  2. Έγκριση ή μη πρακτικού δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης 2.000τ.μ. στο Ο.Τ. 15 αρ. οικ. 106 στην Τοπική Κοινότητα Ν. Πόρων, για τοποθέτηση ψυχαγωγικών παιχνιδιών ( λούνα πάρκ). (εισήγηση κ. Πουρπουτίδου Δόμνα).
  3. Έγκριση ή μη πρακτικού δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης 7.664τ.μ. στο Ο.Τ. 17 αρ. οικ. 108 στην Τοπική Κοινότητα Ν. Πόρων, για τοποθέτηση ψυχαγωγικών παιχνιδιών ( λούνα πάρκ). (εισήγηση κ. Πουρπουτίδου Δόμνα).
  4. Έγκριση δαπανών που πληρώθηκαν από την πάγια προκαταβολή του Προέδρου της Τ.Κ. Ν. Εφέσου κ. Κουτσιμάνη Χαράλαμπου. (εισήγηση κ. Πουρπουτίδου Δόμνα).
  5. Έγκριση δαπανών που πληρώθηκαν από την πάγια προκαταβολή του Προέδρου της Δ.Κ,. Ν. Καρίτσας κ. Πατρή Αστερίου. (εισήγηση κ. Πουρπουτίδου Δόμνα).
  6. Έγκριση δαπανών που πληρώθηκαν από την πάγια προκαταβολή του Προέδρου της Τ.Κ. Δίου κ. Τσακνάκη Κων/​νου. (εισήγηση κ. Πουρπουτίδου Δόμνα).
  7. Έγκριση δαπανών που πληρώθηκαν από την πάγια προκαταβολή του Προέδρου της Δ.Κ,. Λεπτοκαρυάς κ. Κατσιούλα Χρήστου. (εισήγηση κ. Πουρπουτίδου Δόμνα).
  8. Έγκριση δαπανών που πληρώθηκαν από την πάγια προκαταβολή του Προέδρου της Τ.Κ. Δίου κ. Αγίου Σπυρίδωνα κ. Γκρίνια Ηλία. (εισήγηση κ. Πουρπουτίδου Δόμνα).
  9. Έγκριση δαπανών που πληρώθηκαν από την πάγια προκαταβολή της Προέδρου της Τ.Κ. Βροντούς κ. Τζιάφα-​Κουρινιώτη Παναγιώτας. (εισήγηση κ. Πουρπουτίδου Δόμνα).
  10. Έγκριση δαπανών που πληρώθηκαν από την πάγια προκαταβολή της Προέδρου της Τ.Κ. Κονταριώτισσας κ. Νάτσιου-​Μητσιμπώνα Παρασκευής. (εισήγηση κ. Πουρπουτίδου Δόμνα).
  11. Έγκριση δαπανών που πληρώθηκαν από την πάγια προκαταβολή της Προέδρου της Τ.Κ. Ν. Πόρων κ. Παπανικολάου Νικολάου. (εισήγηση κ. Πουρπουτίδου Δόμνα).
  12. Έγκριση ή μη πρακτικών δημοπρασίας (τεχνικών & οικονομικών προσφορών) για την εκτέλεση της προμήθειας: «Προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού και λαμπτήρων» (εισήγηση κ. Χονδρόπουλος Νίκος).
  13. Έγκριση ή μη πρακτικών δημοπρασίας (τεχνικών & οικονομικών προσφορών) για την εκτέλεση της προμήθειας: «Προμήθεια υλικών άρδευσης – ύδρευσης –αποχέτευσης για την Δ.Ε. Δίου»(εισήγηση κ. Χονδρόπουλος Νίκος).
  14. Κατάρτιση των όρων δημοπρασίας και σύνταξη διακήρυξης για την εκτέλεση της εργασίας: « Καθαριότητα παραλιακών ακτών» — Ψήφιση πίστωσης
  15. Ψήφιση πιστώσεων πρ/​σμού οικονομικού έτους 2015 του Δήμου Δίου-​Ολύμπου. (εισήγηση κ. Χονδρόπουλος Νίκος).
  16. Λήψη απόφασης για έγκριση της υπ. αριθμ. 265/​2015απόφασης Δημάρχου και ψήφιση δαπανών της προμήθειας: «Προμήθεια ηλεκτρομηχανολογικού υλικού λόγω του κατεπείγοντος». (εισήγηση Πρόεδρος κ. Ζτάνης Γεώργιος).
  17. Κατάρτιση των όρων δημοπρασίας και σύνταξη των όρων διακήρυξης του Δημόσιου Ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την εκτέλεση της εργασίας: « Φύλαξη ακτών (Ναυαγοσωστική κάλυψη ακτών του Δήμου Δίου-​Ολύμπου » προϋπολογισμού #119.365,21€# με Φ.Π.Α. (αρ. μελ. 15⁄2015) — Ψήφιση πίστω-​σης. (εισήγηση Τεχνική Υπηρεσία)



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΖΤΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ