Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Παράδοση τηλεχειριστηρίου Seatrak στην πρόεδρο του «Στηρίζω» Γεωργία Κατασαλή - Παπαδοπούλου

Το πρωί του Σαββάτου 20 Αυγούστου 2016 συναντήθηκαν στον Πλαταμώνα ο Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου Κώστας Δημόπουλος με την...
Πρόεδρο του  Συλλόγου Γονέων - Κηδεμόνων και Φίλων ΑΜΕΑ Πιερίας «Στηρίζω» Γεωργία Κατσαλή – Παπαδοπούλου, προκειμένου να της παραδώσει το πρώτο τηλεχειριστήριο του αμαξειδίου πρόσβασης Seatrac που εγκαταστάθηκε στους Πόρους και καθιστά με ευκολία εφικτή την πρόσβαση των ατόμων με κινητικά προβλήματα στη θάλασσα.

Φορέας υλοποίησης του έργου είναι η Π.Ε. Πιερίας και διαχειριστής ο Δήμος Δίου – Ολύμπου. Επισημαίνουμε ότι όσοι επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το Seatrac, πρέπει να απευθυνθούν στον ναυαγοσώστη της περιοχής που διαθέτει τηλεχειριστήριο.

Η Πρόεδρος Γεωργία Κατσαλή – Παπαδοπούλου ευχαρίστησε το Δήμαρχο Δίου – Ολύμπου Κώστα Δημόπουλο και την Αντιπεριφεριάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, για το πρωτοποριακό τεχνολογικά εγχείρημα και γενικότερα για τις υποστηρικτικές δράσεις διευκόλυνσης προς τα ΑΜΕΑ, όπως η κατασκευή διαδρόμων πρόσβασης σε όλες τις παραλίες του Δήμου Δίου – Ολύμπου. Ο Δήμαρχος, εκφράζοντας την επιθυμία και της Αντιπεριφεριάρχη, δεσμεύτηκαν για τη συνέχιση της συνεργασίας με το Σύλλογο.


Στη συνέχεια, ο νεαρός Ραφαήλ Παπαδόπουλος, υιός της Προέδρου και του Ζήση Παπαδόπουλου, απόλαυσε τη θάλασσα των Πόρων με τη χρήση του Seatrac.