Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Η Κατερίνα Νικολαΐδου στον «Τηλεμαραθώνιο αγάπης» της UNICEF

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια κωπηλασίας Κατερίνα Νικολαΐδου θα είναι η επίσημη προσκεκλημένη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας για να εκπροσωπήσει τον νομό μας το βράδυ της Δευτέρας 12 Δεκεμβρίου 2016,  στον ετήσιο «Τηλεμαραθώνιο αγάπης» της UNICEF από την ΕΡΤ, ο οποίος φέτος είναι αφιερωμένος στην παιδική φτώχεια.

Οι κοινωνικές δομές του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης και το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας και των Γιατρών του Κόσμου έχουν επιλεχθεί από την UNICEF και την ΕΡΤ ως ένας από τους σταθμούς του «Τηλεμαραθώνιου αγάπης» και το βράδυ της Δευτέρας η μαγευτική ομορφιά αυτής της ξεχωριστής γωνιάς της πόλης μας, θα κάνει τον γύρο του κόσμου, προτρέποντας  τους πολίτες να ανταποκριθούν στο ανθρωπιστικό κάλεσμα και να ενισχύσουν οικονομικά την προσπάθεια αυτή.

Μαζί με  όλα τα παιδιά της πόλης θα χτίσουμε στο κέντρο της αυλής του Καπνικού Σταθμού ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο με κουτιά από γάλα.


Παράλληλα θα κληθούν όλοι οι πολίτες να προσφέρουν λίγα τρόφιμα για το Κοινωνικό  Παντοπωλείο της ΕΟΔνΠ το οποίο τροφοδοτεί σε μόνιμη βάση 107 οικονομικά ανήμπορες οικογένειες, με 35 κιλά τρόφιμα κάθε μήνα, στις οποίες μεγαλώνουν περισσότερα από 150 ανήλικα παιδιά.