Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Η θεατρική ομάδα της Μαριάννας Γιαννακίδου στον Καπνικό Σταθμό


Μια ξεχωριστή θεατρική παράσταση ανεβάζουν την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017 στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί του 5ου Γυμνασίου και του 14ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης.

Η θεατρική ομάδα της Μαριάννας Γιαννακίδου θα ερμηνεύσει την κωμωδία του Αριστοφάνη «Λυσιστράτη» και αναμένεται, για μια ακόμη φορά, οι ηθοποιοί συμπολίτες μας με τις υπέροχες ερμηνείες τους να ενθουσιάσουν το κοινό. 

Την Κυριακή στην αυλή του Καπνικού Σταθμού θα φιλοξενηθεί μια ομάδα φίλων που ασχολείται με το ερασιτεχνικό θέατρο και μέσα από αυτό αντιμετωπίζει την κοινωνική και οικονομική κρίση με δημιουργικότητα. Αυτό το ιδιόμορφο σύνολο ενεργών πολιτών -γονείς,
μαθητές και δάσκαλοι- αποτελεί μια νότα αισιοδοξίας για τον τόπο μας.

Σας προσκαλούμε να τους απολαύσετε σε μια εκπληκτική ερμηνεία με σπιρτόζικους, πανέξυπνους διαλόγους και ξεκαρδιστικές ατάκες.

Την Κυριακή στην αυλή του Καπνικού Σταθμού δεν θα πέφτει καρφίτσα! Όσοι δεν καταφέρετε να είστε εκεί πριν τις 20:00, φροντίστε να έχετε καλού-κακού μαζί σας κάποιο πτυσσόμενο κάθισμα.  Όσοι έρθετε με αυτοκίνητο, σας παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε οπωσδήποτε το πάρκινγκ των δικαστηρίων.