Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κ.Α.Π.Η. Κονταριώτισσας

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το Σάββατο, 13 Ιανουαρίου το Κ.Α.Π.Η. της Κονταριώτισσας. 
 
Σε μια ευχάριστη βραδιά, γεμάτη μουσική και χορό, ο πρόεδρος κ. Κουλιανόπουλος Ευάγγελος και το Δ.Σ. ευχαρίστησαν τους παρευρισκομένους και ευχήθηκαν σε όλους καλή χρονιά! 
 
Τη βασιλόπιτα ευλόγησαν οι ιερείς του χωριού, οι πατέρες Πολυζόπουλος Παναγιώτης και Τζικακόλιας Κωνσταντίνος. 
 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η πρόεδρος της τ.κ. Κον/σας κ. Νάτσιου Παρασκευή, ο τοπικός αντιδήμαρχος κ. Πούλιος Ιωάννης ο οποίος στο χαιρετισμό του εξήρε τις δράσεις του Κ.Α.Π.Η., ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Χαρέλας Σταύρος και η δημοτική σύμβουλος κ. Τσιμήτρη Μαρία. Επίσης ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού και νηπιαγωγίου Κον/σας κ. Κουλιανόπουλος Ηλίας, η πρόεδρος του συλλόγου Αιμοδοσίας κ. Κουλιανοπούλου Κούλα, αντιπροσωπεία του πολιτιστικού συλλόγου, εκπρόσωπος της Π.Ε Σ.Κ.Ο  η κ. Χιαμπου  Καιτη. 
 
Τυχερή της βραδιάς αποδείχτηκε η πρόεδρος της τ.κ. Κον/σας κ. Νάτσιου Παρασκευή αφού κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας και έτσι πήρε την αγιογραφία που το συνόδευε! 
 
Το γλέντι συνεχίστηκε έως αργά και το κέφι έμεινε αμείωτο με τη συμβολή της ορχήστρας του γνωστού σε όλους μας μουσικού «Γατρού»!